info

Qi.

....een chinees woord voor Levenskracht. Het staat voor nieuwe energie. En dat zijn ook de ingrediƫnten van de wikkelarmbanden die wij met veel zorg en liefde maken. De kracht zit 'm vooral in de edelstenen die in onze armbanden worden verwerkt. Tijgeroog, Jade, Agaat en Lapis Lazulli zijn o.a. edelstenen die al duizenden jaren gebruikt worden als sieraad, versiering en zelfs als symbool van macht. Maar ze hadden ook een heilige betekenis. In de oude culturen waren de genezende eigenschappen van de edelstenen net zo belangrijk als hun decoratieve. Nu zijn het stenen voor de 'Nieuwe Tijd' en staan ze erom bekend dat zij de evolutie van de aarde en allen die zich daarop bevinden, stimuleren.

In de webshop vind je onze collectie. Daaraan worden geregeld nieuwe armbanden toegevoegd. Zit jouw maat er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we deze armband ook in jouw maat maken.

Bij edelstenen vind je informatie over de geneeskundige en spirituele kracht van edelstenen en hun bijbehorende sterrenbeelden.

Check, voordat je gaat shoppen, eerst even de maattabel. Hierin staat aangegeven hoe je jouw maat voor een Qi. bracelet kunt bepalen.

De armband wordt verpakt in een leuk stoffen cadeauzakje en vervolgens in een recycled bubbeltjes enveloppe verzonden met Post NL. Je kunt kiezen voor verzending als brievenbuspost of als pakket met een track & trace code. Je kunt jouw bestelling ook afhalen in ons thuisatelier in Eindhoven. Maak dan eerst even een afspraak.

We staan geregeld op Feelgood-, Ibiza-, en Hobbymarkten. Volg onze Facebook voor actuele informatie hierover.

Qi. bracelets zijn ook te koop bij Styling Pro in Eindhoven.

We wensen je veel plezier op onze website en zien jouw bestelling graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Qi. bracelets